Kettlebell Steg-2 (Avancerad nivå)

Den 21-22 April 2018 kör vi igång årets enda Steg-2 utbildning. Ta chansen!

Kettlebell Steg 2 utbildningen riktar sig till dig som vill ta ett stort kliv in i den mer avancerade kettlebellträningen! Denna exklusiv kettlebellutbildning innehåller två ledarledda heldagar där vi bland annat kommer att genomföra en uppföljning från tidigare kettlebellutbildning, gå igenom en omfattande övningsbank med både en och dubbla kettlebells, fördjupa oss i kettlebellsport och genomgå kvalificerade tester. Denna utbildning är till för dig som vill bemästra de allra svåraste momenten och ligga i framkant med vad som händer inom kettlebell fitness- och sportvärlden!

Utbildningens innehåll:
Utbildningen omfattar två heldagar ledarledd undervisning och innehåller:

  • – Uppföljning från Steg 1
  • – Omfattande övningsbank
  • – Dubbla kettlebells
  • – Girevoy Sport (Fördjupning)
  • – Träningsprogrammering
  • – Kvalificerande tester

Omdömen

”Tack för en strålande helg! Mycket bra upplägg bägge dagarna. Många fysiska moment som verkligen behövde nötas på, särskilt teknikerna med dubbla kb som var väldigt lärorikt. Jag rekommenderar alla som vill djupdyka i kb-sport och framförallt teknik att gå kurserna som erbjuds på Peaklife!”

Kent Andersson,
Steg-2

”Klar skillnad och tydlig utveckling från Steg-1. Mer detaljstuderande och nörderi. Vill man ta sitt coachande till en ny nivå bör man definitivt gå Steg-2. Känner att min egen träning och form utvecklats väldigt mycket.”

Erik Wedberg,
CrossFit Södra Station, Steg-2

”En otroligt lärorik helg som gick alldeles för fort! Kunskapsnivån har höjts med 200%!”

Mathilda Flood, Steg-2,
Campushallen

 

Anmäl dig här!